Over ons

Reizen en uitjes zijn tegenwoordig een populair gegeven. We verkennen graag andere oorden. Voordelige vliegtickets brengen ons de wereld rond, maar ook dichter bij huis valt een hoop te beleven. Tijdens de wereldwijde pandemie (covid) lag de nadruk voornamelijk op bestemmingen in eigen land, daar internationale plezierreisjes deels werden verboden en/of werden onderworpen aan strenge regels. Geen probleem uiteraard, want ook België (en bij uitbreiding buurlanden Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland) kan men een hoop parels opmerken die man absoluut niet mag missen.

Op deze site bespreken we een hoop bestemmingen die een bezoekje waard zijn. We richten onze aandacht voornamelijk op België. Want eerlijk is eerlijk: het dynamische België bezit een hoop toeristische toppers. We spreken niet enkel over historische steden zoals Brugge en Gent, maar ook over grootsteden zoals Antwerpen en Brussel. Natuurliefhebbers trekken dan weer liever naar het groene gedeelte van België, de Ardennen. De Kuststreek is ook een geliefde toeristische regio. Zand en zo’n gigantische waterplas is altijd een gouden combinatie. Ook het ‘Pajottenland’, de ‘Vlaamse Ardennen’ en ‘Heuvelland’ hebben zo hun eigen troeven. Kortom: een autoritje van een uur volstaat meestal om Belgische pracht te ontdekken.

Eerst en vooral dient men op de hoogte te zijn van de bezienswaardige zaken alvorens men deze kan bewonderen. Op deze site is het dan ook mogelijk om een hoop informatie door te nemen omtrent tal van toeristische zaken. Zie het als een inspiratiebron. Of we nu spreken over een sportief uitje, een weekend met jonge kinderen, een gastronomische trip, een goedkope citytrip. Hier bent u zeker aan het juiste adres.

Heb je een vraag of ben je enthousiast geworden en wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Stuur ons dan nu een berichtje.

Contact ons

Stuur je vraag naar redactie@goedkopecitytrip.com