Engeland

Engeland

Waarom Engeland bezoeken?

Engeland is een charmant land en het is al vele jaren een populaire bestemming. Het is een geweldige plek om te bezoeken als je op zoek bent naar geschiedenis, cultuur en eten. Het Engelse platteland is een van de mooiste plekken ter wereld. Er zijn zoveel dingen te doen en te zien in Engeland dat het moeilijk zou zijn om ze allemaal op te sommen.

Hoe is het weer in Engeland?

De gemiddelde maximumtemperatuur in september ligt rond de 14 graden Celsius. De gemiddelde lage temperatuur in september ligt rond de 8 graden Celsius. Er zijn dagen dat het zo koud kan worden als 4 graden Celsius, maar dit komt niet regelmatig voor. Het weer in Engeland is in deze tijd van het jaar overwegend bewolkt en vochtig.

Wat is de beste tijd van het jaar om Engeland te bezoeken?

Er zijn veel dingen te doen in Engeland, maar de beste tijd om te bezoeken is in de lente of herfst. Het weer is milder dan in de zomer en er zijn minder mensenmassa’s. Wil je echter alle bezienswaardigheden zien, dan is het de moeite waard om ook in de zomer te gaan.

Hoeveel geld ga je uitgeven aan een reis naar Engeland?

Als u Engeland wilt bezoeken, is het belangrijk om te weten hoeveel geld u moet uitgeven. Het eerste dat u moet doen, is beslissen over de duur van uw verblijf in Engeland. Als je voor een lange tijd gaat, zijn de kosten van je reis hoger dan wanneer je maar voor een korte tijd gaat. Het hangt er ook van af of uw verblijf al dan niet enige vorm van accommodatie omvat, zoals hotels of hostels. Als de duur van uw verblijf 2 weken is en accommodatie is inbegrepen, bedragen de gemiddelde dagelijkse reiskosten naar Engeland ongeveer £ 150 per dag. Voor 1 week met accommodatie zijn de gemiddelde dagelijkse kosten ongeveer £ 100 per dag

Wat is de beste manier om je te verplaatsen in Engeland?

Engeland is een klein land, dus je kunt er gemakkelijk met het openbaar vervoer komen. De National Rail biedt treindiensten door het hele VK en er zijn ook veel lokale busdiensten. U kunt ook veerboten vinden om het Engelse Kanaal over te steken en vanuit Engeland Frankrijk of Ierland te bezoeken. De beste manier om je in Engeland te verplaatsen is per trein of bus, omdat ze goedkoop en betrouwbaar zijn. Met treinen kunt u veel plaatsen zoals Londen, Manchester, Liverpool en Edinburgh verkennen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het rijden of parkeren van uw auto. Bussen zijn ook een goede optie als u liever met een beperkt budget reist.

Waar moet je verblijven als je Engeland bezoekt?

Als u op zoek bent naar een hotel, zijn er veel opties om uit te kiezen. Dit zijn enkele van de meest populaire hotels in Engeland:

– Het Hilton London Paddington

– Het Radisson Blu Edwardiaanse Manchester

– Het Waldorf Hilton Londen

– Het Hilton London Heathrow Airport

Bezienswaardigheden Engeland

Alnwick Castle

Stap door de deuren van Alnwick Castle en ontdek de betoverende schoonheid van het beroemde tovenaarskasteel, dat in alle 8 Harry Potter-films werd gebruikt als Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus! De trappen bewegen niet echt en je hoeft je geen zorgen te maken dat je Fluffy, de driekoppige hond, tegen het lijf loopt. Het kasteel is echter nog steeds betoverend mooi. Het Alnwick Castle werd gebouwd na de Normandische verovering in de jaren 1100 en is 700 jaar lang door één familie doorgegeven. Wat het speciaal maakt, is dat ze het gedurende deze tijd hebben kunnen behouden en zijn schoonheid hebben behouden.

Alnwick Castle

Stonehenge

Sta versteld van Stonehenge, een van de meest interessante plekken ter wereld om te verkennen. Het is een archeologische vindplaats in het zuiden van Engeland met theorieën eromheen die de functie als ritueel centrum, observatorium of kunst omvatten. Onderzoekers hebben de rotsen bestudeerd en ontdekten dat ze rond 2600-2480 voor Christus waren. De stenen zelf dienden als grafmarkeringen voor elites van die tijd, die daar tussen 2600 en 2480 voor Christus waren begraven.

Het is een raadsel hoe de stenen die op deze locatie zijn gevonden, zijn verplaatst. Ze komen uit Wales, 350 km verderop en wegen ongeveer 25 ton. Er zijn zes olifanten in één ton, dus dat zou betekenen dat er ongeveer 30 ton steen is. Krijg antwoord op al je vragen over Stonehenge in het bijbehorende museum. Hoewel je misschien nog steeds meer antwoorden dan vragen krijgt, moet je ervoor zorgen dat je ‘s morgens vroeg en wanneer het rustiger is voor de beste ervaring een bezoek brengt.

Stonehenge

Warwick Castle

Warwick Castle heeft een rijke geschiedenis, die duizend jaar niet alleen militair gebruik omvat. Het kasteel werd voor het eerst gebouwd in opdracht van Willem de Veroveraar in 1068 en het bleef een belangrijk fort tijdens de veldslagen van Engeland met de Welsh en de Schotten. Gelukkig liggen die tijden ver achter ons, maar het kasteel staat er nog steeds… dus de volgende keer dat je in Warwick bent, bezoek dit dan. Er zijn ook verschillende (jaarlijkse) tentoonstellingen in Warwick Castle

Warwick Castle

De Big Ben en het parlement

Een bezoek aan Londen staat op bijna ieders bucketlist! De stad heeft voor ieder wat wils, van indrukwekkend stadscentrum tot heerlijk eten. Je kunt er zeker van zijn dat er tal van geweldige musea en activiteiten zijn, de beste clubs en pubs ter wereld (of in ieder geval Europa!), en ook die perfecte stadsparken.

Je kunt niet in Londen zijn zonder de Big Ben te bekijken en zeker langs de Houses of Parliament te gaan, ze zijn tenslotte het nationale symbool van Engeland. Bezoekers kunnen ook de binnenkant van het Parlement betreden!

De Big Ben en het parlement

Yorkshire Dales

Het Engelse landschap is ongeëvenaard. Daar bestaat geen twijfel over. De groene glooiende heuvels en de prachtige natuur en dorpjes zorgen samen voor een zeer schilderachtig landschap. De Yorkshire Dales zijn een fantastische plek om het echte Engelse platteland en de natuurlijke schoonheid te ervaren. Het gebied is geliefd bij wandelaars en liefhebbers van de rust van de natuur.

Yorkshire Dales